ماهی سوخاری با دیپ (سس) سبزیجات

ماهی سوخاری با دیپ (سس) سبزیجات

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی ماهی سوخاری با دیپ (سس) سبزیجات:

۱- فیله ی ماهی تیلاپیا را از طول به ۴ قسمت کنید. سپس هر تکه را از عرض ۲ قسمت کنید.
۲- ترب کوهی را ریز رنده کنید.
۳-جعفری را ریز خرد کنید.

از قبل ترب کوهی و سرکه سفید را با هم ترکیب کنید. همچنین فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۲ سینی فر فویل آلومینیومی پهن کنید.
در ظرفی تخم مرغ را اندکی بزنید. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید.
در ظرفی دیگر آرد سوخاری، ادویه ماهی و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید.
فیله های تیلاپیا را در تخم مرغ بزنید، تخم مرغ اضافی آن ها را بگیرید و سپس در ترکیب آرد سوخاری بزنید. با دست فیله ها را فشار دهید تا آرد سوخاری به خوبی آن ها بچسبند. فیله ها را در سینی های فر بچینید.
آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا قهوه ای شوند، بپزید. سینی ها را درمیانه پخت بچرخانید.
در این میان، در کاسه ای سس مایونز، جعفری خرد شده، سس خردل، آب لیمو و ترکیب ترب کوهی را با هم ترکب کنید، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.
ماهی های سوخاری را با سس و برش های لیمو سرو کنید.