مرغ تنوری با سس پستو

مرغ تنوری با سس پستو

این غذای خوشمزه با سس پستو را حتما امتحان کنید. نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ تنوری با سس پستو:

۱- از مرغی به وزن حدود یک کیلو و هشتصد گرم استفاده کنید.
۲- ازچند شاخه آویشن تازه استفاده کنید. برگ های آن را جدا کنید.
۳- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
۴-برای سرو این غذا به سس پستو نیاز دارید.

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. درون مرغ را با حبه های سیر، برش های لیمو و برگ های آویشن پر کنید.
روی سطح مرغ نمک و فلفل سیاه فراوان بمالید. سپس روی آن روغن زیتون بمالید و آن را برای یک ساعت و نیم در فر قرار دهید، تا مغزپخت شود.
تکه های مرغ را گرم یا سرد با سس پستو، سبزیجات و برش های لیمو سرو کنید.