نان موز

نان موز

استفاده از موز رسیده در این نان آن را بسیار خوشمزه می کند. آن را بعنوان صبحانه و یا عصرانه میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی نان موز :

۱-به آرد اضافی برای آرد پاشی قالب نیاز دارید.

۲- از موز رسیده استفاده نمایید.

۳- از آب سیب تازه استفاده نمایید.

۴- در صورت تمایل از گردو استفاده نمایید. گردو را خرد کنید.

از قبل، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. قالب نان (۱ لیتری) را با روغن زیتون اندکی چرب کنید و آرد پاشی نمایید. آرد اضافی را با ضربه زدن به قالب از آن خارج کنید.
در کاسه ای، موز ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید. آب سیب را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
در ظرفی دیگر، کره را با قاشق چوبی بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.
آرد، پودر دارچین، عسل و ترکیب موز (با آب سیب) را به آن اضافه کنید و هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). (در صورت تمایل) گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را با کمک قاشق در قالب بریزید و در فر قرار دهید و به مدت حدود ۴۰ دقیقه تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید. برای اینکه از مغزپخت شدن کیک اطمینان حاصل کنید ،خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید وبعد از ۵ ثانیه بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد، کیک شما مغز پخت شده است.
کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را بر روی توری برگردانید، تا کاملا خنک شود. آن را برش دهید و سرو کنید.