نودل با بادام زمینی و زنجبیل

نودل با بادام زمینی و زنجبیل

نکاتی در رابطه با تهیۀ نودل با بادام زمینی و زنجبیل :

۱- می توانید از ورمیشل یا ماکارونی خیلی نازک بعنوان جایگزین استفاده کنید.

۲- پوست لیمو  را رنده کنید و از آن در غذا استفاده کنید.

۳- پیازچه ها را خرد کنید.

۴- بادام زمینی ها بو داده باشند و آن ها را خرد کنید.

۵- زنجبیل را رنده کنید.

در یک کاسۀ متوسط، زنجبیل، پوست لیمو، آبِ لیمو، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در حالی که مواد را به هم می زنید، به طور همزمان و پیوسته روغن را اضافه کنید تا به خوبی ترکیب شوند. مخلوط را کنار بگذارید.
یک قابلمه بزرگ از آب را به جوش بیاورید. نودل ها را به آن اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه آن را بپزید. آن را آبکش کنید و سپس نودل ها را به ظرفِ مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
مخلوطِ آماده شده، پیازچه ها و بادام زمینی ها را به نودل اضافه کنید و آن را هم بزنید. این غذا را می توانید به صورت گرم، در دمای اتاق و یا سرد سرو کنید و در صورت علاقه می توانید مقدار بیشتری بادام زمینی و پیازچه به آن اضافه کنید.