همبرگر

همبرگر

هنگام شکل دادن، آن ها را بیش از حد فشار ندهید تا همبرگرهای آب دار و تردی داشته باشید.نوش جان!
نکاتی در رابطه با تهیه ی همبرگر:

۱- گوشت را چرخ کنید.
۲-نان ها را از وسط برش دهید و آن ها را تست کنید.
۳-برای رویه می توانید از سایر مواد مورد نظرتان مانند حلقه های پیاز، ورقه های پنیر و انواع ترشی استفاده کنید.
۴- لازم است که آن ها را قبل از پخت تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

گوشت چرخ شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آن ها را به آرامی گرد کرده و سپس به پهنای حدود ۲ سانتی متر باز کنید. با انگشت شست، وسط آن ها را به عمق نیم سانتی متر گود کنید، تا هنگام پخت سطحشان یکدست بالا بیاید. آن ها را به ظرفی انتقال دهید و رویشان را با کیسه ی پلاستیکی بپوشانید و تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. یک دستمال حوله ای را تا کنید و آن را روغن بزنید. با احتیاط ماهیتابه را با دستمال روغنی، چرب کنید.
بر روی همبرگر ها از هر دو طرف نمک و فلفل بپاشید. آن ها را در ماهیتابه قرار دهید، درب ظرف را بگذارید و از هر دو طرف تا به میزان پخت مورد نظرتان برسد، تفت دهید.
همبرگرها را بر روی نان ها قرار دهید و با کاهو، گوجه و یا سایر مواد مورد نظر سرو کنید.