پاستای زمستانی

پاستای زمستانی

از بهترین روغن زیتون تان در تهیه این غذا استفاده کنید. هر چه روغن زیتون بهتر باشد، این غذا خوشمزه تر می شود.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی پاستای زمستانی :

۱- تره فرنگی را تمیز بشویید و خرد کنید.
۲- اگر به کلم کالی دسترسی ندارید از اسفناج استفاده کنید.
۳- از هر نوع پاستای شکل دار می توانید استفاده کنید.
۴- پنیر پارمزان را رنده کنید.

در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش ، تره فرنگی و سیر را برای ۳ دقیقه بپزید. سپس کلم کالی را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه ی دیگر بپزید. بیشتر از آن مواد را نپزید.
سیزیجات را با کفگیر برداشته و در مخلوط کن بریزید(اگر مقداری از آب همراه سبزیجات باشد، ایرادی ندارد). روغن زیتون را به آن ها اضافه کنید و سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا به صورت پوره درآید. آن را بچشید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.
در قابلمه ای از آب جوش پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید. آن را آبکشی کرده و به قابلمه برگردانید. سس را روی آن بریزید واجازه دهید برای ۳۰ ثانیه روی حرارت متوسط رو به پایین قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و سریعا سرو کنید.