پاپ کورن کاراملی

پاپ کورن کاراملی

از خوردن این پاپ کورن کاراملی در خانه لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی این اسنک :

۱- در تهیه این دستور، به کره اضافی برای چرب کردن سینی فر نیاز دارید.

۲-برای تهیه این دستور، ذرت را بو دهید. اگر از پاپ کورن آماده استفاده می کنید، به ۱۰ پیمانه پاپ کورن نیاز دارید.

۳- در تهیه این دستور در صورت تمایل می توانید از بادام هندی استفاده کنید. بادام هندی را خرد کنید.

از قبل، فررا با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. سینی فر را با، کره چرب کنید و کنار بگذارید. پاپ کورن ها را در ظرفی بریزید، اگر از بادام هندی استفاده می کنید آن ها را هم اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
در قابلمه ای کوچک، کره، شکر قهوه ای ، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری آب را بجوشانید، تا کمی غلیظ شوند ( مدام مواد را هم بزنید). شیره را روی پاپ کورن ها بریزید و سریع هم بزنید.
پاپ کورن ها را در سینی فر آماده شده به صورت یکدست پخش کنید و برای ۴۰ دقیقه تا طلایی شود،در فر قرار دهید(هر از گاهی پاپ کورن ها را تکان دهید ). پاپ کورن داغ را به سینی فری که در آن کاغذ روغنی پهن کردید، انتقال دهید، تا خنک شود.