کاپ کیک هویج

کاپ کیک هویج

این کیک های هویج بی شک از مجبوب ترین خوراکی ها در لیست غذایی شما خواهند بود .

برای پوشاندن روی کیک ها می توانید از فراستینگ پنیر خامه ای که طرز تهیه ی آن قبلا در همین سایت به شما آموزش داده شده است استفاده کنید .
نکاتی در رابطه با طرز تهیه کاپ کیک هویج :

۱-جوز هندی قبل از استفاده رنده شود.

۲-کره را برای استفاده ذوب کنید.

۳-هویج باید پیش از استفاده رنده شود.

فر را از قبل یا حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید . قالب های کاپ کیک را با کاغذ مخصوص بپوشانید.
در یک کاسه ی بزرگ آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید .
در کاسه ی دیگری کره ی آب شده ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، ماست و وانیل را مخلوط نمایید سپس هویج را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد بالا اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید . خمیر به دست آمده را درون قالب ها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تستر تمیز و بدون چسبیدن مواد به آن از کیک بیرون بیاید .
کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند . پس از سرد شدن روی آن ها را با کرم فراستینگ بپوشانید .