کاپ کیک هویج
کاپ کیک هویج
این کیک های هویج بی شک از مجبوب ترین خوراکی ها در لیست غذایی شما خواهند بود .
برای پوشاندن روی کیک ها می توانید از فراستینگ پنیر خامه ای که طرز تهیه ی آن قبلا در همین سایت به شما آموزش داده شده است استفاده کنید .
نکاتی در رابطه با طرز تهیه کاپ کیک هویج :
۱-جوز هندی قبل از استفاده رنده شود.
۲-کره را برای استفاده ذوب کنید.
۳-هویج باید پیش از استفاده رنده شود.
فر را از قبل یا حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید . قالب های کاپ کیک را با کاغذ مخصوص بپوشانید.
در یک کاسه ی بزرگ آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید .
در کاسه ی دیگری کره ی آب شده ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، ماست و وانیل را مخلوط نمایید سپس هویج را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد بالا اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید . خمیر به دست آمده را درون قالب ها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تستر تمیز و بدون چسبیدن مواد به آن از کیک بیرون بیاید .
کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند . پس از سرد شدن روی آن ها را با کرم فراستینگ بپوشانید .
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط
مطالب تصادفی
- کوفته برنجی|آموزش آشپزي
- مجله ایران استایل
- سالاد بروکلی و کرفس|آموزش آشپزی
- شیرینی کروسان بادام
- ترامیسو
- کیک هندوانه با تزیین انگور|آموزش آشپزي
- ساتینا – دانلود فیلم جدید
- دانلود آهنگ جدید حامد همایون به نام چنین کنم چنان کنم
- بلیط آنلاین
- تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ|آموزش آشپزي
- کوکوی تره|آموزش آشپزي
- کیک سیب و دارچین|آموزش آشپزي