کباب مرغ تندوری

کباب مرغ تندوری

تهیه ی این غذای هندی در خانه بسیار آسان است، تنها لازم است که مرغ را از قبل مزه دار کنید.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی کباب مرغ تندوری :

۱- از یک تکه ی ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید.
۲-فلفل را خرد کنید.
۳- از ۸ تکه ران مرغ بدون استخوان هر کدام حدود ۸۰۰ گرم، استفاده کنید. هر ران مرغ را از طول برش دهید.
۴- نیاز است که مرغ ها را برای مزه دار شدن، ۲ ساعت یا یک شب دریخچال قرار دهید.

در مخلوط کن، آبلیمو، سیر، زنجبیل و فلفل ها را با هم مخلوط کنید. ماست را به مواد اضافه کنید و تا یکدست شوند، ترکیب کنید.
۴ تکه از مرغ ها را در هر سیخ بزنید. سیخ ها را در ظرفی غیر فلزی چیده، مواد را روی آن ها بریزید و به خوبی مرغ ها را با مواد بپوشانید. روی ظرف را بپوشانید و برای ۲ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
ماهیتابه ی گریل را کمی چرب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید. سیخ ها را در آن قرار دهید و درب آن را بگذارید. مرغ ها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا مرغ ها مغز پخت شوند، بپزید. سیخ ها را هر از گاهی بچرخانید.