کتف مرغ کبابی شکری

کتف مرغ کبابی شکری

کتف مرغ کبابی شکری یکی دیگر از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که بخش آموزش آشپزی سایت آشپزی دستور پخت آن را به شما آموزش می دهد .

در این دستور یک سس سادۀ کبابی که افراد بدغذا را هم به وجد می‌آورد خواهیم داشت. مقدار زیادی از این سس را آماده کرده و میکس کنید. همچنین می‌توانید تا دو هفته آن را فریزر نگهداری کنید و شام خوشمزه‌ای را نوش جان کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کتف کبابی شکری :

۱. قبل از پخت با یک دستمال یا کاغذ سفید آب مرغ را خشک نمایید.

کچاپ، شکر، سس ورچسترشایر و سرکه را در یک کاسۀ متوسط هم بزنید تا مخلوط شود. یک فنجان از سس را برای مالیدن روی مرغ خام کنار بگذارید و مابقی را برای مرغ پخته استفاده کنید.
فر را از قبل تا ۲۳۲ درجه سلسیوس گرم کنید و سبدهای مشبک فر را در یک سوم قسمت بالایی و یک سوم پایین قرار دهید. دو عدد سینی فر لبه‌دار را با فویل بپوشانید.
کتف‌ها را در هر دو سینی قرار دهید و آنها را با یک فنجان سس که از قبل نگه داشته‌اید آغشته کنید.
۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان لازم است؛ در میانۀ بازه زمانی پخت سینی‌ها را بچرخانید و کتف‌ها را زیر و رو کنید تا رنگ‌ آنها تیره شود. پس از پخت می توانید کتف‌ها را با مابقی سس سرو و نوش جان نمایید.