کرپ

کرپ

این صبحانه آسانتر از آن است که فکر می کنید. کرپ ها، پن کیک به سبک فرانسوی محسوب می شوند. می توانید آن ها را در هر ساعت از روز برای وعده ی دلخواهتان با مربا، شکلات، در کنار انواع میوه، خامه و یا پنیر میل کنید. نوش جان!
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی کرپ :

۱- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۲- کره را آب کنید.
۳- با این میزان مواد ۹ عدد کرپ، خواهید داشت.

در مخلوط کن آرد، شکر، نمک، شیر، تخم مرغ ها و کره را با هم ترکیب کنید. آن ها را برای ۳۰ ثانیه تا یکدست شوند و حباب بزنند با هم بزنید.قبل از پخت اجازه دهید تا مواد ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند.
ماهیتابه ی ۳۰ سانتی متری را روی حرارت متوسط گرم کنید. آن را با کره کمی چرب کنید. یک سوم پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و بچرخانید تا کف ماهیتابه را به خوبی بپوشاند. آن را برای ۲ تا ۳ دقیقه تا کرپ از زیر قهوه ای شود، بپزید.
با لیسک کناره های کرپ را از ظرف جدا کنید و سپس با احتیاط آن را با دست برگردانید و برای ۱ دقیقه دیگر بپزید. کرپ را از ماهیتابه خارج کنید و پخت را با خمیر باقیمانده ادامه دهید.