کوفته برنجی

کوفته برنجی

کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .

وب سایت آشپزی آشپزباشی طرز تهیه ی آن را برای شما فراهم دیده است.
نکاتی در رابطه با تهیه کوفته برنجی :

۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .

۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .

۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .

برنج و لپه را نیم پز می کنیم .
گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .
پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .
رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .
وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود ۱ ساعت زمان می برد تا آماده شود .
نوش جان