کیک بروکلی و چدار

کیک بروکلی و چدار

 این غذای لذیذ را می توانید هم به عنوان وعدۀ اصلی (صبحانه، ناهار، شام) و یا میان وعده نوش جان کنید.
نکاتی در رابطه با تهیۀ کیک بروکلی و چدار :

۱- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.

۲- جوز را قبل از مصرف، پودر کنید.

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ قالب ۲۰۰ گرمی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. یک قابلمۀ متوسط از آب نمک را به جوش بیاورید و بروکلی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد سپس آبکشی کنید. کمی که بروکلی ها خشک شد، آن ها را درشت خرد کنید.
در یک کاسۀ بزرگ، تخم مرغ ها، شیر پر چرب، نصف قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و جوز را اضافه کنید و داخل بروکلی و پنیر هم بزنید.
مخلوط را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و داخل فر بگذارید، حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. این غذا را می توانید با نان ترد و یا سالاد سرو کنید.