کیک توت فرنگی

    مواد لازم:
آردگندم سفید: ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
وانیل شکری: ۱/۲ قاشق چای خوری
کره نرم: ۲۲۰ گرم
نمک: ۱ پنس
آب: ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۱۵ گرم

 

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا فرم کرمی پیدا کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنیدو به هم زدن ادامه دهید. همزن را خاموش کنید. مواد خشک را با هم الک کنید و به همراه آب کم کم به مواد بصورت یک درمیان اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. در آخر توت فرنگی های خرد شده را بریزید و با لیسک هم بزنید تا در تمام خمیر به یک اندازه پخش شود. سپس در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قراردهید تا آماده شود.

نکته

بهتر است پس از ریختن مواد در قالب، قالب را چند بار روی میز بکوبید تا کاملا مواد در یک سطح پخش شود .

مرحله ۱

  • کیک توت فرنگی

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا فرم کرمی پیدا کند.

مرحله ۲

  • کیک توت فرنگی

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنیدو به هم زدن ادامه دهید. ه

مرحله ۳

  • کیک توت فرنگی
  • کیک توت فرنگی

همزن را خاموش کنید. مواد خشک را با هم الک کنید و به همراه آب کم کم به مواد بصورت یک درمیان اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مرحله ۴

  • کیک توت فرنگی

ر آخر توت فرنگی های خرد شده را بریزید و با لیسک هم بزنید تا در تمام خمیر به یک اندازه پخش شود.

مرحله ۵

  • کیک توت فرنگی
  • کیک توت فرنگی

سپس در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قراردهید تا آماده شود.