کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

طعم سیب های رسیده ی شیرین با دارچین در این کیک عالی می شود. سیب ها را با دقت در کف قالب بچینید، بعد از پخت وقتی که کیک را برمی گردانید، آنها رویه زیبایی برای کیک شما خواهند بود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک سیب و دارچین :

۱- برای تهیه این دستور، سیب ها را پوست بگیرید و میان آنها را خارج کنید و هر کدام را ۸ قاچ کنید.

۲- برای اندازه گیری دقیق تر آرد، آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.

۳- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

از قبل فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دیواره و کف قالب گردی (به سایز ۲۴) را با ۲ قاشق غذاخوری کره (به دمای محیط)، چرب کنید و در کف قالب شکر قهوه ای بپاشید. در ظرفی، سیب را با آب لیمو ترکیب کنید و قاچ های سیب را در کف قالب در دو ردیف به صورت دایره بچینید.
در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
با همزن برقی، ۸ قاشق غذاخوری کره (به دمای محیط) باقیمانده را با شکر بزنید، تا سبک شود و پف کند. تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کنید و به حدی که با هم ترکیب شوند، هم بزنید. ترکیب آرد را در ۳ بخش و شیر را در ۲ بخش، یکی در میان به مواد اضافه کنید( کار را با اضافه کردن ترکیب آرد شروع و تمام کنید) و با درجه پایین همزن بزنید.
خمیر را با قاشق روی سیب ها در سینی فر قرار دهید و سطح آن را صاف کنید. کیک را برای حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر قراردهید، تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد. بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا کیک برای ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت روی توری خنک شود. برای سرو، با استفاده از یک قاچو، کیک را از کناره قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید