کیک فندقی شکلاتی

کیک فندقی شکلاتی

    تخم مرغ ها را همراه یک پیمانه شکر با همزن برقی هم بزنید و در حین هم زدن کم کم روغ مایع را همراه شیر هم اضافه کنید وهم بزنید کم کم مواد را اضافه کنید یعنی در این مرحله می توانید پودر فندق را اضافه کنید و هم بزنید در اخر که آرد و بیکینگ پودر را اضافه کردید و هم زدید باید به خمیر یک دستی برسید
به خمیر یکدست که رسیدید خمریتان را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از قسمت ها را با کاکائو مخلوط کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا کاکائو به طور کامل جذب خمیر شود
بعد از این که خمیر هایتان آماده شده فر را روشن کنید تا گرم شود و سینی فر را با برس چرب کنید و خمیر سفید رنگتان را رویسینی فر بریزید و روی آن خمیر کاکائویی را روی آن یکدست بریزید و بگذارید در درجه حرارات ۱۷۵ به مدت ۲۵ دقیقه بپزد
در فاصله پختن کیک،سس شکلاتی روی کیک را آماده کنید به این ترتیب که شکلات تخته ای،کره، شیر و ۱ پیمانه بعدی شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت مثل فرنی بپزد توجه کنید همانند فرنی مرتب هم بزنید تا سس یکدستی بدست بیاورید
بعد از آنکه کیکتان خوب پخته شد با قالب گرد آن را قالب بزنید و سسی که آماده کرده اید را روی آن بریزید. شما می توانید روی کیک را با هر چیزی که دوست دارد مثل فندق، بادام و … تزیین کنید و نوش جان کنید.