کیک مارمالاد

کیک مارمالاد

تهیه این دسر پرتقالی بسیار آسان و سرگرم کننده است. از خوردن آن لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک مارمالاد:

۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- بادام را پوست بگیرید و آسیاب کنید.

از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.کف و دیواره های قالب گرد (۲۳ سانتی متری) که کف آن جدا می شود، را با کره چرب کنید.
شکر قهوه ای را در کف قالب بریزید. ۲ عدد از پرتقال ها را باریک حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید.
کره (به دمای محیط) و شکر را باهم بزنید تا خامه ای شوند. ۳ قاشق غذا خوری از مارمالاد و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را به همراه بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید. پوست ۲ عدد پرتقال باقیمانده را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و به سایر مواد اضافه کنید.
با دقت خمیر را در قالب بریزید و برای ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.
پس از خارج کردن از فر بگذارید تا برای چند دقیقه خنک شود. وقتی هنوز گرم است آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
با چاقو روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید. مارمالاد باقیمانده را با مقداری آب گرم کرده و روی کیک بریزید. کیک را گرم و به همراه خامه، ماست و یا بستنی سرو کنید.