کیک هندوانه با تزیین انگور

مواد لازم:
هندوانه: ۱ عدد
پنیر خامه ای: ۴۰۰ گرم
انگور: به مقدار لازم
خیار: به مقدار لازم جهت تزیین

ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید و با خلال دندان آنها را روی هندوانه محکم کنید. خلال ها را تا آخر در هندوانه فرو نکنید کمی بیرون بگذارید تا بتوانید انگورها را روی آن بگذارید. سپس پنیر خامه ای را با چنگال کمی هم بزنید و درون خامه ریز بریزید و روی هندوانه شکوفه بزنید. انگورها را روی خلال دندان قرار دهید. خیارها را حلقه حلقه کنید و دور ظرف بچینید و انگورهای حبه شده را دور هندوانه بریزید.

این هندوانه را برای غذای حاضری که معمولا شب ها خورده می شود آماده می گردد. نان و پنیر و هندوانه غذای بسیار سبک و ساده ایرانی. برش این هندوانه از بالا به سمت پایین است.دوتا برش را سعی می کنیم به یکدیگر در وسط هندوانه بهم برسانیم.

مرحله ۱

  • کیک هندوانه با تزیین انگور
مرحله ۲

  • کیک هندوانه با تزیین انگور
مرحله ۳

  • کیک هندوانه با تزیین انگور
مرحله ۴

  • کیک هندوانه با تزیین انگور
مرحله ۵

  • کیک هندوانه با تزیین انگور